De nieuwe StePix-website is live

De nieuwe StePix-website is live

Al langere tijd ben ik bezig met een nieuwe website voor mijn portfolio. Steeds schoot het erbij in. Maar nu, na lang knutselen en spelen is hij klaar.

Nieuwe StePix website

Ik kan wel zeggen dat ik mijn portfolio de laatste tijd flink heb laten verstoffen. Het was niet weg, en nog altijd staat er een digitaal fotolijstje op mijn bureau, in de vorm van de Google Nest Hub, waarop foto’s getoond worden uit mijn portfolio. Steeds speelde de gedachte, ik wil er meer mee doen. Echter gaat veel van mijn vrij tijd zitten in DroidApp en in Tripmeister. Geen probleem, hartstikke veel plezier in, maar nog een (vierde) project erbij vreet wel tijd naast nog het werk als buschauffeur. Jezelf even kwaad maken, en hoppa.

StePix website

Even terugscrollen door het web, leerde mij dat ik al zeg sinds 2014 bezig te zijn met een nieuwe website, als opvolging van de Stepic website. Oeps.

Ik werk achter de schermen en ook voor de schermen, met de camera, aan verbeteringen voor de website en verdere optimalisaties. In de komende tijd zal er dus nog het één en ander veranderen aan de pagina’s. Daarnaast wil ik op termijn starten met regelmatig bloggen, waarin ik bijvoorbeeld foto’s uitlicht. Verder zal ook met grote regelmaat het portfolio uitgebreid worden met foto’s. Een ander doel dat ik heb is het een nieuw leven inblazen van de Facebook-pagina.

Veel kijkplezier, laat gerust weten wat je van de nieuwe site vindt.

Next Update voor portfolio-pagina's

2 Reacties

Laat een reactie achter