Over mij

Dit ben ik

Over Stefan

Op deze pagina stel ik mij voor. Wie is de fotograaf achter de foto's op deze website? Stefan Hage.

Stefan Hage Trollstigen

Door het oog van de lens

Mijn naam is Stefan Hage, woon in Nederland en heb een grote liefde voor reizen, met name naar Scandinaviƫ. Ik heb een zwak voor de Zweedse, IJslandse en Noorse natuur, maar ook een paar dagen Barcelona, of een andere stad sla ik niet af. Mijn passie voor reizen deel ik op mijn andere website, Tripmeister.

In het dagelijks leven ben ik buschauffeur en ben ik helemaal in de smartphones en apps. In 2014 heb ik na jaren in de telecomwereld te hebben gewerkt, DroidApp.nl opgericht. Samen met verschillende schrijvers schrijf ik uitgebreide artikelen, reviews en nieuwsberichten.

Natuurlijk fotografeer ik met regelmaat met mijn smartphone, of een testtoestel dat ik op dat moment bij heb. Het echte werk doe ik met ‘de grote camera’. In 2010 begonnen met de Nikon D5000. Later overgestapt naar de Nikon D5600. Sinds 2023 fotografeer ik met de Sony A7 III. De mooiste resultaten deel ik op mijn porfolio-website, waar je nu terecht bent gekomen.

Mijn werk bij jou aan de muur?

EĆ©n van de mooie fotografiewerken bij jou aan de muur? Via Werkaandemuur scoor je de mooiste beelden. Mis je een werk? Laat het me weten! Gaan we dat regelen!

DroidApp

Ik schrijf dagelijks vele artikelen voor DroidApp. Benieuwd? Bezoek DroidApp.

Tripmeister

Benieuwd naar reistips en inspiratie? Die deel ik op Tripmeister!